162-Actie-header.webp

Nu nog meer acties tijdens onze Summer Sale

Naast de mooie acties die je hieronder ziet staan hebben we tijdens onze Summer Sale nog meer mooie acties! klik hier om te kijken welke spectaculaire acties wij nog meer hebben t/m 31 juli! 

 

Kobe gordijnen
5e meter Gratis!

Comfort en luxe staan centraal in de productvisie van Kobe, waarbij hoogwaardige stoffen worden ontwikkeld die geschikt zijn voor diverse interieurstijlen. Geïnspireerd door de natuur worden texturen, patronen en kleuren vertaald naar stoffen, waarbij essentiële elementen uit interieur- en modetrends worden overgenomen.

Bekijk actie

Alle Luxaflex® jaloezieën de 4e Gratis!*

Het assortiment bestaat uit aluminium en houten kwaliteiten. Verfijnde trendy kleuren tot op de natuur geïnspireerde tinten.

Bekijk actie

4e Sunway® houten jaloezie Gratis!*

Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Het creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een houten jaloezie. Wij inspireren u graag met de SUNWAY® houten jaloezieën.

Bekijk actie

4e Luxaflex® Duette® shades en plissé gordijnen gratis!*

Nu de zon weer volop schijnt en de temperaturen stijgen, is het fijn om je huis koel te kunnen houden door de juiste raamdecoratie te hebben. Deze hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar kan ook een mooie aanvulling zijn op jouw interieur.

Bekijk actie

4e Sunway® Duettes® shades en plissé shades gratis!*

Breng sfeer in huis met Sunway®! Met de brede collectie van Sunway® is er voor elk interieur een passende oplossing, of je nu een modern of klassiek interieur hebt. 

Bekijk actie

5e meter Artelux gordijnen gratis!

Geïnspireerd door de essentie van de natuur. Dit resulteert in een unieke mix van kleuren, materialen en thema’s die een verfijnde ambiance toevoegen aan elke ruimte, afgestemd op de actuele interieurtrends. Laat je inspireren in onze winkels en ontvang de 5e mtr Artelux gordijn gratis!*

Bekijk actie

4e rolgordijn, duette, plissé en houten jaloezie uit onze Bezt collection kado!
Geldig tot 30 juni 2024

Op zoek naar de perfecte raamdecoratie? Kom langs en bekijk onze uitgebreide Bezt collectie. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en vind de ideale oplossing voor jouw ramen.

Bekijk actie

Gratis interieuradvies op maat bij Berg&Berg in Gorinchem

Het vertalen van jouw wensen naar een mooi passend interieur kan best een uitdaging zijn. Hier hebben wij een oplossing voor!

Bekijk actie

Gratis inmeten bij Berg&Berg in Gorinchem

Bij Berg&Berg in Gorinchem streven wij naar kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van onze producten zelf, maar ook voor de kwaliteit van de montage.

Bekijk actie