Merken Kobe | Berg&Berg

Kobe

Berg&Berg in Gorinchem is de erkende interieuradviseur voor Kobe voor jouw regio. Kobe, het merk voor gordijnstoffen, meubelstoffen en wandbekleding, biedt een uitgebreid assortiment voor zowel particulier als projectmatige toepassingen. Met een diversiteit aan rijke kleuren en dessins, transformeer je de stoffen van Kobe tot stijlvolle overgordijnen, vouwgordijnen, vitrage en meubelbekleding, waarmee het merk zich onderscheidt in veelzijdige interieurkeuzes. Woon je in de regio Gorinchem, Sleeuwijk en Arkel. Kom naar Berg&Berg in Gorinchem voor een bezoek aan onze woonwinkel of maak een afspraak, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden. 

Rijke kleuren en dessins bij Kobe

Opgericht in 1976, is Kobefab International B.V. een toonaangevende Nederlandse groothandel in interieurstoffen en wandbekleding, die actief is op zowel de residentiële als de projectmarkt. Onder de merken KOBE, ESSENTE en ESSENTIALS by KOBE, vertegenwoordigt het ook KOROSEAL Interior Products in Europa, met een breed scala aan wandbekleding. Kobe is een hecht familiebedrijf dat zijn waarden en principes, waaronder respect, zorg voor elkaar, persoonlijke betrokkenheid, eerlijkheid, verbondenheid en initiatief, naleeft op de werkvloer.

 

 

Met een uitgebreid assortiment aan gordijnstoffen, meubelstoffen en wandbekleding voor zowel particuliere als projectmatige toepassingen, biedt Kobe voor elke interieurstijl een oplossing. De stoffen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins en kunnen worden verwerkt tot elegante overgordijnen, vouwgordijnen, vitrage en meubelbekleding. Kobe's producten worden wereldwijd gedistribueerd met ultieme logistieke efficiëntie en betrouwbaarheid, dankzij een volledig geautomatiseerd magazijn dat het gehele logistieke proces, van behandeling tot verzending, beheert. Het toegewijde personeel streeft voortdurend naar uitmuntendheid in klantenservice.

 

 

Kobe creëert stoffen voor de toekomstige woningen en commerciële projecten van hun klanten. Deze stoffen zijn trendy en voldoen aan internationale technische normen. Comfort en luxe staan centraal in hun productvisie, waarbij hoogwaardige stoffen worden ontwikkeld die geschikt zijn voor diverse interieurstijlen. Geïnspireerd door de natuur worden texturen, patronen en kleuren vertaald naar stoffen, waarbij essentiële elementen uit interieur- en modetrends worden geïncorporeerd.

 

 

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag:

Ik wil graag advies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

gorinchem@bergenberg.nl

Verstuur een bericht